Zaterdag 3 november is het landelijke natuurwerkdag waaraan we traditiegetrouw meedoen. Het zijn de bekende klussen: wilgen knotten in de Oudorperhout, afgezaagde takken verzamelen en zwerfvuil opruimen. Jongeren en kinderen kunnen zeker onder leiding van hun ouders meedoen.

Natuurwerkdag, 3 november 2018
2011-2016
ACTIVITEITEN
2018
Voor de natuurwerkdag op zaterdag 3 november hebben zich al een aantal mensen aangemeld. Daar zijn we blij mee! We kunnen echter nog meer sterke mensenhanden gebruiken om wilgen te knotten en takken te sjouwen.
We zijn deze dag weer te gast in de gezellige boerderij van de familie Tamis, Munnikenweg 8, 1829BA Oudorp. Hier drinken we koffie of thee voor we aan de slag gaan en daar gebruiken we ook de lunch. We komen daar bijeen om 09:30 uur voor de verdeling van de taken, om 12 uur wordt de lunch gebracht door de gemeente en we gaan door tot ongeveer 15:00 uur. Natuurlijk mag je ook een deel van de dag meedoen.
Wel graag aanmelden, zodat we weten hoeveel mensen er komen:
administratie@stichtingoudorperhout.nl <mailto:administratie@stichtingoudorperhout.nl>